ben yapay zekayi,$u an ki PC kullanimina benzetiyorum,,,birileri yapip gelistiriyor,,hayirli isler icin,,,birileride bo$ durmayip,,aciklardan faydalanarak,,virüs ler le bozmaya calisiyor.

o yapay zekalara gerekli yüklemeleri yapanlar,önlemlerini almazsa,,disaridan kiskanc veyahutta pc cilginlari bunu bozmak isteyecektir.

düsünün ki evinize yapay zeka yüklenmis bir robot aliyorsunuz,,islerinizde size yardimci olsun diye,,,o robotta o göreve yüklenmis yapay zeka ile hareket ediyor,,,ve disardan biri o roboto baska yükleme yapiyor,,,mutfaktan aldigi bicakla aileyi biciyor,,hadi buyrun bakalim burdan yakin.

ben su aralar ugrastigim CNC olayina benzetiyorum biraz olayi,,,,makinada bicagin malzemeye uzakligi,,salliyorum 50 cm,,birisi gelip kurcalayip o uzaklik koordinatini 52 ye cikartirsa ne olur ??? bicak malzemeye güvenli bir mesafede durmayip,,2 cm daha ilerleyeceginden,,,dogal olarak bicak malzemeye bindirip,,kirilacak veyahutta bircok masrafa sebep olucak...yapay zekanin bu örnekten ne farki var?

saygilarimla