Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
DMCA.com Protection Status

vavoo


NOTICE Notice: This is an old thread. It was started 2255 days ago, there may be recent replies. Consider making a new thread before posting.
Toplam 64 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: yurtdisi emeklilik kalkacakmi ?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Kicket Birbey 3.0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    19 Ocak 2018
    Nereden
    Republic of Beceriksizler
    Mesajlar
    3,013
    Ettiği Teşekkür
    557
    1,181 mesaja 2,280 teşekkür aldı
    Alıntı Serkinho Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Niye editlediniz? Ilk versiyon okadar kibar degildi.
    Cünkü dedigin gibi kibar degildi.

    Alıntı Serkinho Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster


    Almanyadaki Verkäuferin niye 800€ kira versin? Istatiklere göre ortalama kira 800€ degil!

    Yok efendim...kasa yap...mal yerlestir filan milan. Bunlar hepsi spekülasyon.

    Aslinda yorumlarinizi severim....ama bazen baya abartili örnekler veriyorsunuz. Cogu zaman elma, armut ve karpuz bile konuya karistiriyorsunuz.

    Son sözü size birakiyorum

    Ancak yine deminki iddianin tezini getirmiyorsun. Sadece gecistiriyorsun. Ya üsenmdede yaz gecistirme. Dört cümle yazmissin, ici yine bos. Bos yazma daha iyi bence.

    Arkadadasim, sen nerde yasiyorsun? Gitde Verkäuferine sor ne yapiyor. Sence ne yapiyor Verkäuferin? Bana beraten falan deme.
    Verkäueferin yapti mal yerlestirme ile kasaya bakma. Hambaliktan baska birsey degil. Canini cikariyorlar. Herhalde hic Aldi'ye, Lidl falan gidip alisveris yapmiyorsun. Hanim falan yapip geliyor herhalde. Yada yapiyorsanda hic bir kafani kaldirip bakmiyormusun nasil insanlarin canini cikariyorlar.

    800 Euro kira niye veriyor diyorsun. Af buyur yine soracagim, sen nerde yasiyorsun? Bugün bir ev kirala 800 Euro gayet normal bir fiyat. Öyle lüks falanda degil. Üstelik bu normal büyüklükte bir sehir. Münih, Berlin, Hamburg, Nürnberg, Stuttgart falan kast etmiyorum.

    Tekrar söylüyorum. Sende anlayamiyorsun. Sen sirf 8 saat normal fabrikaya gibi bir ise gidip geliyorsun. Sadece at gözlügü acisindan görüyorsun. Ben tekrar söylüyorum, insanlar ile calisiyor. Hasta, sakat, saglikli, evli, dul, bosanmis, deli, akilli, yetim, öksüz, dul, bunlara akil verip yönlendirmek benim isim. Disarda neyin döndünügünü iyi biliyorum. Sen sadece etrafindaki tanidigin üc bes kisiyi baz alarak yorum getiriyorsun. Bir hafta seni yaninmda oturtsam calisirken, agzin acik kalir.

    Tekrar söylüyorum, arkadaslar, hayat sizin fabrikada banta calistiginiz gibi degil. Hayati bilen avukatlardir, doktorlardir, Sozialarbeiterlerdir, Krankenkassede calisan memurdur, emekli kurumunda calisan memurdur, yani insanin dertleri ile ugrasan insandir. Yüzde 95%iniz sabah kalkip bantin basina geciyorsunuz. 8 - 10 calistiktan sonra eve geliyorsunuz. Disarda olan bitenden bir sey dogal olarak göremiyorsunuz. Sizin gibi yillarca banta calisip sonra hasta olan, issiz olan cok vatandaslarimiz geliyor. Üc asagi bes yukari düsünce tarzlari sizin gibi ayni. Buda normal. Cünkü isin icinde olmayinca insanin inanasi gelmiyor. Her iki vatandasimizdan birisi bana derki "olur mu öyle sey". Benim cevabimda burdaki gibi hep cok net. Sagligin iyi olur ve isin olursa bunlari göremezsin.

    Arkadaslar, benim eski Nickim Gercekler'di. Ben falan kitlenmedim. Sadece karamdan rica ettim, yeni bir nick aldim. Niye istedim bunu. Cünkü artik sizlere yardim etmek istemdim. Cünkü inadim inat diyorsunuz. Yine söylüyorum yilda 3000 - 4000 kisiye mesleki olarak uzaman olarak akil veriyorum. Sosyal yasalarin icini disini biliyorum. Sözüm sizlere degil, ama bu forumda o kadar saf insani görünce yardim etmemeye karar vermistim. Cünkü af buyurun, 2018 yilinde halen bu kadar saf olan insanlari görünce ümitsiz bir vakka bizim toplumuz oldugunu anladim. Inanin inanmayin 77 millet ile görüsüyorum, ancak bizim kadar kör yasayan bir millet yok Almanya'da. Niye geri döndügüme gelince. Lanet olsun iste. Insanlarin gözünü acmak icin. Düsenlerin heps cünkü düsmeen önce sizler gibi düsünüyordu. Ama burda Serkinho gibi, daha Verkäuferin ne is yaptigini anlamayanlari görünce ümitsiz bir vakka oldugumuzu yine anliyorum.

    Bu konuya son yorumum. Bildiginizi okuyon. Allah düsürmesin. Düsürürse beni hatirlarsiniz.
    Konu Birbey 3.0 tarafından (02 Nisan 2018 Saat 02:00 ) değiştirilmiştir.

  2. 2 kişi Birbey 3.0 üyemize teşekkür etti:

  3. Sponsor Reklam

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yukari Çik