Beifahrer Olarak Beni Sucluyorlar
Selamlar Arkadaslar,
Ins Konuyu Dogru Yere actik,
Basimda bir sikinti varda belki varda bir türlü kurtulamiyorum yardimci olabilecek arkadslar varsa sevinirim,
1 sene önce (Oktober 2023) tarihinde LKW beifahrer olarak calistigim icecek firmasinda (suan artik calismiyorum orada) söför arkadas dar bir yerde (Frankfurt Hilton otelinin Park alani cikisindan sonra ana caddeye cikan kisimda) manevra yaparken zorlaninca asagi inip ona sag sol öne arkaya diye yardimci oldum ve devam ettik hic bir arabaya carpmadan cikabildik oradan, sonra bir zaman sonra bana ve söföre mektup geldi siz bir arabaya vurmusunuz diye, bunun takibinde bana 2 gün önce 3. mektup olmak üzere toplam 3 tane mektup geldi fakat söföre 1. mektuptan sonra baska mektup gelmemis dün arayip sordum! o gün oraya bizden önce ve bizden sonra yine bir cok lieferant kamyon gelip gitmisti yine fakat mektupta yaziyor siz süphelisiniz diye...! Görgü tanigi veya bizim vurdugumuzu gösteren bir video kaydi yok sadece biz ordan cikmakta biraz zorlaninca bizden süphelenmisler ve ben disarda muavinlik yaptigim icinde sucu bana atiyorlar! mektupta yaziyorki eger 500 euro öderseniz bu is kapanir gider uzamaz falan diye...! söförle dün konusunca dedim ben kaza falan görmedim bir arabaya vurmadik ben senin tanigin olurum sende oluyormusun dedim o da bana evet olurum cünkü bir yere carpmadik diyor,
Ben yarin bizim rechtschutz arayip izah edecegim fakat yinede buna benzer bisey yasamis ve bilgisi olan arkadaslar varmi diye sormak istedim, üzerinden bir sene gecmis olmasina ragmen bugün hala mektup gönderip 500euro öderseniz olay kapanir diyorlar bu normaldmi sizce! Mektup Amtsanwaltschaft'dan geliyor bu arada,
Tabiki ben disarda arkadasa muavinlik yaptigim esnada biz hic bir arabaya temas etmedk kesin ve net.
Simdiden herekese Tesekkürler,
Saygilar