Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Excel Schichtplan (Vardiye Pilanini )----> Google Takvime malesef ekliyemiyorumbir bilene danisiyorum
Merhabalar
Arkadaslar her sene oldugu gibi :) ben bu sene Schichtplan denilen 3 Vardiye calistigim icin kolay cok kolay sekilde bu Vardiye Pilanini Google Takvimime gecirmek ( eklemek) istiyorum
https://toptorials.com/schichtplan-d...mit-excel-365/
Bu linkteki arkadas neguzel hazirlamis ve Gercekten kolay sekilde de hersey degisiyor
Simdiye kadar
Flexr Pro denedim malesef ugrasmaktan degilde :) hani insna bilgi icin de bu konuyu bilmek istiyor . . . .
Eklenti 405
Google , Kalender , Importieren - excel datei seciyorum
Schichtplan-fuer-dynamischen-Jahres-Kalender-mit-KALENDERWOCHE.xlsx
Sie können Termininformationen im iCal- oder VCS-Format (MS Outlook) importieren.
Bu konuda bana yardimci olacak biri varmi ki aceba ?
Toplam 3 Eklenti bulunuyor.
Arkadaslar biraz deneye deneye birseyler yapabildim bu bilgiyi sizinle paylasmak istiyorum.
Hersey Google Takvimi icin gecerlidir testi kendim ettim ve denedim oldu.
Benim calistigim yer 3 Variye oldugu icin
Pazartesi - Cumaya kadar calisma günleri
sanirim sadece bu variyeler icin olur
Herseyi Bilgisayar ile yaptim.
1. Haftanin Baslangicina SOL fare ile basarak cumaya kadar cekiyoruz
Eklenti 408
2. Sonra ISaretledigim Benutzerdefiniert.. e basip Her 3 Hafta tekrarlasin diyip sene sonuna kadar seciyoruz yani ben birsenelik yapitigim icin benimki böyle her sene degisiyor bende cünkü.
bildirim istiyen acik biraksin ben bildirimleri kapatiyorum.
Eklenti 409
Resim 3.
Eklenti 410Eklenti 410
Bu sadece mesela frühschicht icin gecerlidir
Spätschicht icin de yapmalisin ve nachtschicht icin ayni sekilde böylece bir senelik takviminiz doluyor.
Insallah anlatabilmisimdir :D acemiyim idare edin.
Aslinda gönül isterki Video yapmak ve Video yaparken tabi buralara sunmak
https://www.youtube.com/watch?v=Zqx5WadJ95o&t=1s
Bu adamin yaptigi gibi :) ama ona bende malesef program da yok veya bilgim de yok nasil oldugu onun icin böyle yaptim belki isine yariyacak biri bulunur
Kolay gelsin