Arkadaslar,
belki biraz kurala aykiri oluyor ama, biliyorsunuz 13 güvenlik kuvvetimiz haince sehit edildi.
Tüm sehitlerimiz icin hepimiz bir dua, bir sure birakalim, hatda o hainler icin beddua birakalim.
Lütfen kimse bu konuyu begenmesin. Öyle bir begeni olmaz olsun benim icin.
Allah (c.c.) tüm sehitlerimizden razi olsun. Rahat uyuyorsak onlarin sayesinden uyuyoruz. Tüm teröristelre ve onlara destek olanlara beddua okuyorum.
![]()
Sponsor Reklam |
Mekanlari cennet olsun. Allah gani gani rahmet eylesin. Allah hepsinden razi olsun. Aslan gibi yigitlerimiz ardinda gözü yasli ana-baba , es-cocuklar ve kardesler biraktilar. Allah yapanalara ve yaptiranlara gün yüzü göstermesin cehenneminden cikarmasin inseAllah.... Vatanimizin basi sagolsun.....
Sehitlerimizin mekani cennet olsun,Her türlü teröre Lanet olsun.
Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine, Mekanları Cennet olsun.
Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim. Şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim.ALLAH Rahmet eylesin
ALLAH o teröristlerin ve ona canak tutanlarin belasini versin.
Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.
Türk Milletimizin başı sağ olsun!
mekanlari cennet ruhlari şad olsun inşallah
Mekanlari cennet olsun. Allah gani gani rahmet eylesin. Allah hepsinden razi olsun. Aslan gibi yigitlerimiz ardinda gözü yasli ana-baba , es-cocuklar ve kardesler biraktilar. Allah yapanalara ve yaptiranlara gün yüzü göstermesin cehenneminden cikarmasin inseAllah.... Vatanimizin basi sagolsun....
steve ustanin ayni dileklerine katiliyorum saygilar.
Geride kalanları için çok zor kimleri babasız, kimi eşsiz, kimi evlatsız şimdi yaşa bakalım hayatının geri kalanını çok zor.
Hakkımız helal olsun onlara, mekanları cennet olsun..Şehidimiz, dilmize doladık bi kere 40 yıldır aynı nakaratla şehitlikler doldu taştı..
2015 de onların ardından coktan el fatihayı okumuşlarda bizim haberimiz yok. 5 yılda bir ülke karış karış feth edilir Feth ( istense )
Dünyada 40 yıl süren bir savaş yok, acizliğimizden ne korkak bi ülke olduk çıktık böyle yaşamaktansa hiç yaşamamak daha iyidir.
Bize ne kolay haberlerde diyorlar şehidimiz var şu kadar Şehit ölmez vatan bölünmez. Hepberaber bekliyoruz birdahaki şehit haberlerini 40 yıldır böyle..
bu tiyatrolara bir son verilip icabına kökten bakılması lazım gerekirse tüm ülke vatandaşları çarpışarak canımızı böyle vermek daha onurlu olur..
Çok zoruma gidiyor
Mekanlari cennet olsun. Allah ailelerine savir versin, gani gani rahmet eylesin.
Vatan sagolsun ruhlari sad olsun ALLAH rahmet eylesin.
Ben bu konuda yillardir ayakta uyuduk diyorum biz birbirimizi yedikce terör can almaya devam ediyor insanlar sadece mideyi doldurma derdinde sadece lanetlemekle sorumluluktan kurtuldukmu oluyor düsmanina zafer kazanmak istiyorsan onla isbirlikcilik oynamayacaksin onu okuyacaksin kitap gibi ezberleyeceksin
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)