Gecen Hafta 2 Günlük Milano Gezisine Gittim esimle.
Arabayi cok Takti Otoparka koydum ve sehri gezdik.
Daha sonra son olarak Navigli Bölgesini gezip ,yemek yedikten sonrada eve dönüs planlamistik.
Arabayi Navigli Kanal girisine yaklasik 50 Metre uzaklikta ana caddeye park ettim.
Yaklasik 50 Metre ileride 2 Polis arabasi Park Halinde ve her bir arabanin icinde ikiser Polis oturuyordu.
Navigliyi gezerken bir kiosk gördüm,sigara ucuzdur diye düsündüm ve 2 karton sigara aldim.
esimde boyundan asmali cantasi vardi,2 karton sigarayi oraya koyduk ve gezmeye devam ettik.
Hava cok sicakti ve üst kiyafetim sirilsiklam oldu,esime dedim hadi arabaya gidelim hem sigaralari bagaja koyalim hemde üst kiyafetimi degistirim dedim.
Bunuda yaptiktan sonra ,hadi yemek yiyelim sonra bir kahve icip eve dönüs yapalim dedik.
yemek kahve olayida tamam olduktan sonra aksam 18:00 de eve dönüs icin yola ciktik.
isvicreye ,evime gelene kadar hic durmadim.
saat 23:00 de eve ulastim
Bagajdan alisveris ve esyalarimizi cikartmak icin actim
ancak Bagajda hic birsey yoktu,yani cöp ,kagit parcasi felan filay hic birsey yoktu.Tertemizdi ))
esimle baya bir saskinlik gecirdik
arabada zerre kadar hasar yok,öyle olsaydi Naviglide dikkatimize gecerdi.
Tamam ,Italya Kapkac ve hirsizlikta level atlamis avrupanin bir numarasidir.ancak arabayi soymalari hic aklima gelmedi.
(ilk cok katli otoparka arabayi park ettigimde bir tane Mercedes GLS alman plakali ön sag camini patlatmislardir otoparkta ama kiramamislar.Birtane AUDI A6 arabanin ön Tamponunu sökmüslerdi Plakayida ön cam a koymuslardi buda Alman Plakaliydi)
bunlari görünce bende Tirstim ama bos park yoktu ve baska carem yoktu madem bu sehre gelip gezmek istedik hadi park edelim dedik.
Böyle birsey basima geldi paylasmak istedim,Italya ya gitmek isteyenlerde mutlaka ama mutlaka dört gözünü acsin.
Sponsor Reklam |
[QUOTE=sswiss;360658]Gecen Hafta 2 Günlük Milano Gezisine Gittim esimle.
Arabayi cok Takti Otoparka koydum ve sehri gezdik.
Daha sonra son olarak Navigli Bölgesini gezip ,yemek yedikten sonrada eve dönüs planlamistik.
Arabayi Navigli Kanal girisine yaklasik 50 Metre uzaklikta ana caddeye park ettim.
Yaklasik 50 Metre ileride 2 Polis arabasi Park Halinde ve her bir arabanin icinde ikiser Polis oturuyordu.
Navigliyi gezerken bir kiosk gördüm,sigara ucuzdur diye düsündüm ve 2 karton sigara aldim.
esimde boyundan asmali cantasi vardi,2 karton sigarayi oraya koyduk ve gezmeye devam ettik.
Hava cok sicakti ve üst kiyafetim sirilsiklam oldu,esime dedim hadi arabaya gidelim hem sigaralari bagaja koyalim hemde üst kiyafetimi degistirim dedim.
Bunuda yaptiktan sonra ,hadi yemek yiyelim sonra bir kahve icip eve dönüs yapalim dedik.
yemek kahve olayida tamam olduktan sonra aksam 18:00 de eve dönüs icin yola ciktik.
isvicreye ,evime gelene kadar hic durmadim.
saat 23:00 de eve ulastim
Bagajdan alisveris ve esyalarimizi cikartmak icin actim
ancak Bagajda hic birsey yoktu,yani cöp ,kagit parcasi felan filay hic birsey yoktu.Tertemizdi ))
esimle baya bir saskinlik gecirdik
arabada zerre kadar hasar yok,öyle olsaydi Naviglide dikkatimize gecerdi.
Tamam ,Italya Kapkac ve hirsizlikta level atlamis avrupanin bir numarasidir.ancak arabayi soymalari hic aklima gelmedi.
(ilk cok katli otoparka arabayi park ettigimde bir tane Mercedes GLS alman plakali ön sag camini patlatmislardir otoparkta ama kiramamislar.Birtane AUDI A6 arabanin ön Tamponunu sökmüslerdi Plakayida ön cam a koymuslardi buda Alman Plakaliydi)
bunlari görünce bende Tirstim ama bos park yoktu ve baska carem yoktu madem bu sehre gelip gezmek istedik hadi park edelim dedik.
Böyle birsey basima geldi paylasmak istedim,Italya ya gitmek isteyenlerde mutlaka ama mutlaka dört gözünü acsin.[/QUOTE geçmiş olsun İtalya ve Fransa İngiltere hırsızlık konusunda Level atlamışlar maalesef ben kamyon şöförüyüm restoranlara yicek dağıtıyorum toptancı olarak geçenlerde Münih’te İtalyan restoranında mutfakta çalışan bir işçi kamyondan et paketi alıp çöp kovasının yanına saklamıştı tabiki yakaladım ve paketi aldım gerçekten mide bulandırıcı hareketler
gecmis olsun kardes sen yine iyi kurtulmussun, mehmet asir yollarin fatihi de fransada soyulmus
https://www.youtube.com/watch?v=8mXyxkMb1Zs
cok tesekürler
evet Kesinlikle sükrediyorum,en azindan arabaya zarar vermemisler
ikinci sevindigim olay ise,iyiki olay yerinde fark etmemisim.öyle bir durum olsaydi dogal olarak karakola polise gidecektim
ve saatlerce ifade verecektim belkide sabaha karsi eve dönebilirdim.
bende youtubede milano hirsizliklarina baktim
bir Türk esi ve arkadasiyla Türkiyeden Milanoya gezmeye gelmis mercedes arabasiyla
geldikleri ilk gün arka cam i kirmislar ve tüm esyalarini calmislar.
polise gitmisler ,cocuk diyor tam 6 saat karakolda kaldik ve polisler ukala ukala haraketler etmisler
Türk sormus parmak izi alacakmisiniz diye ,polis gerek yok demis.
bu nedenle iyiki biz evimizde fark ettik soyuldugumuzu.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)