Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
DMCA.com Protection Status

Sifre Güvenliginiz

Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Recklinghausen ve 10 km civari cevresinde ARBEITsRecht de iyi olan avukat.

Yeni Üye
    Ettiği Teşekkür
    26
    2 mesaja 2 teşekkür aldı

Recklinghausen ve 10 km civari cevresinde ARBEITsRecht de iyi olan avukat.

Ben 33 senedir bir fimada araliksiz calisiyorum. 6 alti ay sonra falan eemkli olacagim.
    Benim sorunum: Ise basladigimda arbeitsvertrag da ya zmamasina ragmen, benim maasim heryil tariflohn da oldugu gibi artiyordu. ta ki bizim geschäftführer ölünceye kadar.
    Heryil artan maasim bu son bes yildir tek kurus artmadi. Kaldi ki büyük enflasyonlar yasadik hersey katlandi buna ragmen...
    Eskiden maasimin yarisi kadar izin parasi veriyorlardi. simdi yaklasik 2/10 a düsürmüslerr.
    Eskiden kahvalti icin yapilan pausa ödeniyodu. simdi ödemez olmuslar.
    Eskiden üstünü basini degistirirken bu zaman ödeniyordu. simdi ise cok aza indirmisler..
    Bu durumda benim bir is hukukundan anlayan iyi bir avukata ihtiyacim var.
    Böyle bir tecrübe yasan varsa burada benimle paylasmasina sevinirim.
    Avukat tavsiyesinde bulunanlara da simdiden mütesekkirim.

2. Sponsor Reklam
    Tecrübeli Üye
    Ettiği Teşekkür
    65
    345 mesaja 618 teşekkür aldı
    Aga Emekliline 6 ay kalmis Hahkkini aramaya kalkiyorsun ,5 senedir nerdeydin

Tecrübeli Üye
    Ettiği Teşekkür
    203
    71 mesaja 109 teşekkür aldı
    bu zamana kadar neden bekledin avukat sigortan varsa uzak yakın fark edermi avukatlar her yerden bakar 60 km uzakta var avukat bu işleri yapan Türk benim davayı kazandı çıkış vermişlerdi

Tecrübeli Üye
    Nereden
    Düsseldorf
    Ettiği Teşekkür
    190
    92 mesaja 239 teşekkür aldı
    Alıntı dadaloglu3865 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu zamana kadar neden bekledin avukat sigortan varsa uzak yakın fark edermi avukatlar her yerden bakar 60 km uzakta var avukat bu işleri yapan Türk benim davayı kazandı çıkış vermişlerdi
    Malesef bazı sigortalar tam kapsamlı olmadığı için yol parası talep ediyorlar .Bazı sigortalar senede ikikere olmak kaydıyla danışma hakkın oluyor. her şeyi baştan sıgorta poliçesıne yazdırman gerekmektedir. Ben Essenden tutmak istemiştim bana yolparası extra dedi. Sıgorta karşılamıyor dedi. Bende Düsseldorf den tuttum .

Tecrübeli Üye
    Ettiği Teşekkür
    55
    191 mesaja 329 teşekkür aldı
    Alıntı badisaba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 33 senedir bir fimada araliksiz calisiyorum. 6 alti ay sonra falan eemkli olacagim.
    Benim sorunum: Ise basladigimda arbeitsvertrag da ya zmamasina ragmen, benim maasim heryil tariflohn da oldugu gibi artiyordu. ta ki bizim geschäftführer ölünceye kadar.
    Heryil artan maasim bu son bes yildir tek kurus artmadi. Kaldi ki büyük enflasyonlar yasadik hersey katlandi buna ragmen...
    Eskiden maasimin yarisi kadar izin parasi veriyorlardi. simdi yaklasik 2/10 a düsürmüslerr.
    Eskiden kahvalti icin yapilan pausa ödeniyodu. simdi ödemez olmuslar.
    Eskiden üstünü basini degistirirken bu zaman ödeniyordu. simdi ise cok aza indirmisler..
    Bu durumda benim bir is hukukundan anlayan iyi bir avukata ihtiyacim var.
    Böyle bir tecrübe yasan varsa burada benimle paylasmasina sevinirim.
    Avukat tavsiyesinde bulunanlara da simdiden mütesekkirim.
    Usta macta olmus 89. dakika, sen 70 dakikadaki faule hakem niye VAR'a gitmedin diye soruyorsun.

5 yildir issiz kalirim diye cesaret edemedin arastirmaya, simdi dereyi gectikden sonra aramaya kalkiyorsun.

Haberin olsun, eger Vertragda aksi takdirde birsey yazmiyorsa 3 sene icinde hakkini aramazsan hakkin kalmiyor. Yani zaten 5 senenin 2 senesi cöpe gitti. Oda en iyi ihtimalde.

Büyük ihtimal o saydigin ekstra haklari frewillig ödüyordu firma.

Ama Tarifvertrag varmi yokmu, is sözlesmende ne yaziyor kimse göremden birsey diyemem.

Avukatin iyisinin kötüsünü bilemezsin. Ayni doktor gibi biraz sans isi. Seni ameliyat eder doktor, ameliyat fayda eder, senin gözünde ondan iyi doktor yoktur, baskasini eder, o faydasini göremyince o doktor ise yaramaz olur.

Google beye göre en cok memnuniyet bunlarda

https://hilfebeihartz4.de/hartz-4-anwalt/

Yeni Üye
    Ettiği Teşekkür
    26
    2 mesaja 2 teşekkür aldı
    Arkadaslar tesekkürler iyiniyetli yardim ve cevaplariniz icin.. Ben geriye dönük olarak benden alinanlari geri almak istiyorum. Büyük bir firmada calissaydim elbette haklarimi daha genis arayabilirdim. ama aile firmasi olunca hem kücük hem de haklar sinirli oluyor. yani ipleri tamamen koparip issiz kalmayi göze alacagim ya da orada kalip mobinge maruz kalmaya devam edecegim. Zaten almanyada insanlarin yüzde doksani depresiv olarak yasiyor...
    Zaten avukata danisip sonrasinda calismayi düsünmüyorum. Ne kadar alabilirsem o kadar iyi olacak. Isverenler dünyanin heryerinde ayni... burada sadece isgücü olarak görülüyoruz insan olarak degil.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)