Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
DMCA.com Protection Status

vavoo


NOTICE Notice: This is an old thread. It was started 2966 days ago, there may be recent replies. Consider making a new thread before posting.
Toplam 89 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Oglani sunnet yaptircam ama

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Kicket
    Üyelik tarihi
    24 Aralık 2017
    Mesajlar
    220
    Ettiği Teşekkür
    49
    104 mesaja 179 teşekkür aldı
    Sünneti ucuza getircem diye doktor doktor gezenlere sasiriyorum. 500 Euro'ya telefon alirken cok degil, eve digitürk alirken cok degil, cocugunu sünnetine gelince cok. Ya af buyurun, 200 Euro kar edecem diye torunundan vazgecemeyi göze alanlar var ya. Fiyata bakacagimiza, isin uzmani mi, kac kare kesmis simdiye kadar, ona bakmak lazim.

    Bende oglani gecen yaz kestirdim. Üc yasindaydi. Bizim eve 500 metre uzaklikta kiliseye bagli bir cocuk ve kadin hastanesi var. Bende bebekken orda dogdum. Daha sonrada orda cocukken ameliyat oldum. Bizim oglanda orda dogdu. Adamlar hergün sünnet yapiyor. Cocuk doktoruna gittim sordum, Krankenkasse ödermi diye. Simdi kestirirsen öder dedi. Biraz daha beklersen, kendiliginden sorun düzelebilir ozaman ödemez dedi.

    Lafin kisasi arkadaslar, korkacak birsey yok. Yeterki paraya bakmayin, yapan kisi ehli uzmanimi ona bakin. Ben özel muayene sünneti istemezdim. Hastanede yapmak bence daha iyi. Allah korusun bir acil durum olursa uzmanlar hemen yaninda. Özel muayenhanede birsey olsa ambulans ile acil acil hastene götürmeleri gerek. Buda zaman kaybi demek. Ondan sonra üc bes kurus kar edecem diye kendi kendinize vijdan azabi cekeceksiniz.

    Hastande doktor kesis usullerini gösterdi. Yarim kesim falan var. Zaten kadin doktor önemli kelimeleri Türkce ögrenmis. Islam usülü istiyorsunuz demi diye sordu. Bizde evet dedik. Ona göre kestiler.

    Kendimiz ödeseydik 500 Euro tutuyordu. Hic böyle konuda paraya bakmam. Önemli olan stressiz ve düzgün sünnet olmasi. Ben rezil olacagima, param rezil olsun. Her halta parayi buluyoruzda, sünnete gelince bagzilarin cimriligi tutuyor. Ama eve digiturk alirken herkesin eli bol.
    Konu Gercekler 2.0 tarafından (12 Ocak 2018 Saat 01:13 ) değiştirilmiştir.

  2. 3 kişi Gercekler 2.0 üyemize teşekkür etti:

  3. Sponsor Reklam

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yukari Çik