10 Karaköy 5 yildizli sahane bir Hotel.
Google dan Yorumlara bak hemen hemen herkes memun
Tam da Galata Köprü orada ..
Kadiköy icinde "Boussuite" adli oteli önerebilirim.
fiyat konusunda en ucuz otellerden olmasa da temizlik ve yeri acisindan güzel otellerden.
Hemen boganin karsisinda
Sponsor Reklam |
10 Karaköy 5 yildizli sahane bir Hotel.
Google dan Yorumlara bak hemen hemen herkes memun
Tam da Galata Köprü orada ..
Merhaba arkadaslar ben bu ayin sonunda esim ile birlikte istanbula tatile gidecegim ve edebileceginiz güzel ve fiyati uygun bir hotel biliyormusunuz? Simdi den tavsiyeleriniz icin tsk ederim
Selam Arkadaslar
istanbulda aile icin günlük veya haftalik daire kiralayan oldu mu?Tavsiyeleriniz nelerdir?
Tesekkürler
Sakinlik ve temizlik istiyorsaniz Kadikoy, Kozyatagi ve Bostanci civarini tavsiye ederim.
Avrupa yakasinada yakin . Hava limaninada yakin yani Sabiha Gökcen,e
Taksi parasida 250 Tl civarinda. BiTaxsi app,nide yükleyin. Taxsi ayaginiza gelir ve vereceginiz parayi gösteriyor
asagi yukari. Istanbulda gezerken
Sirkeci de otel tavsiyeleriniz varmi. Kadiköyden avrupa yakasina metro hatti varmi
Istanbulda otoparkli tavsiye edebileceniz otel varmi.
Abi ipek palas sahtekar,
cikis islerlerde odaniz ödenmedi diye ,iki sefer para koparmaya calisiyor.
bire bir basima geldi ve bewertung larda da yazmislar ,kasieren doppelt ab, diye,
o kivircik sacli bir bayan var ,allah onu bildigi gibi yapsin.
Elimde Booking.com dan ödendi diye Belg oldugu halde kabul emedi.
Sonra benim kredikartimi ikinci sefer belasten edecegini söyledi ,bende ne yaparsaniz yapin dedim ciktim.
ve böyle bir olay sadece ipek palas da basima geldi.
Istanbul da her sene baska bir otel de kalirim, hilton dan tut arden city varana kadar ,hepsi cok iyi ve cok cana yakin.
saygilar ,selamlar
Selamlar,
Grand ankaya baktım 4 kişiye 2 oda veriyor o zamanda fiyat baya artıyor. Başka istanbulda guvenli otoparkı olan otelde kalan arkadaşlarımız vardır mutlaka tavsiyede bulunabilirlermi?
Teşekkürler
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)