Gecmis olsun,Ben 2001 Tarihinde L4 ve L5 sorunundan dolayi (büyük Hata) ilk amelayatimi oldum.Amelayattan önce 3 Prof karsima oturdu ve Amelayat olmama ikna ettiler ,Hatta olmazsam Felc kalma imtimali oldugunu söylediler.Bende kendilerine sunu sordum ,Peki amelayat olursam ne olacak.Cevap,doktorlar 100% konusmaz ama biz sana garanti veriyoruz dediler düzeleceksin.Olay ,isvicre Basel üniversite hastanesinde gerceklesiyor.
2001 Yilinda amelayat oldum ve daha kötülestim ,fizik tedavi ,akapuntur,chinesische therapy,elektro therapy v.s bir ton uygulama yaptim ama düzelmedim.
2003 yilinda tekrar bir amelayat olmami istediler ve bu defa vida takacaklarini söylediler,Oldum O amelayatida 7 tane vida taktilar ve o vidalar ömür boyu kalacak Belde.2011 yilindan bu yana her Terminde bir amelayat daha olmami ve 4 vida daha takmak istiyorlar .BEN ARTIK NE SIZI (DOKTORLARI) NEDE HASTANE ,HEMSIRE Hic birinizi görmek istemiyorum dedim.

2001-2017 Tarihinden beri basimdan gecenleri yazsam forumda sayfa kalmaz ,ne mide kaldi ne böbrek kaldi ne beyin kaldi oysa ben 2001 tarihinden önce hastane icerisi görmedim doktor muhanasi görmedim ancak 2001 tarihinden beri hastaneden cikmiyor ve midem eczane gibi.

olma kardesim sakin bicak altina yatma (simdi belki birileri yazar ,seninkile belki ayni sorun degil diye) hayir kardesim bel beldir omirlig omirligdir sakin ha bicak altina yatma.yada git TR de bir görün sonra karar ver.

Bu rahatsizlikta uzman biri olarak sana Tek birsey tavsiye edecem,chinesische therapy
yap ,bunu sigorta ödemiyor ama iyi bir (doktor) chinesische therapyste gidersen sana faydasi olacak yani sira kendi kendinin doktoru ol spor yürüme ve yüz durmadan .Sakin haci hocaya gitme

gecmis olsun tekrardan