Sponsor Reklam |
yogurt bizim evde olmazsa olmazdir!
her hafta 3 litre sütden esim yapar. nasil yapiyor tam bilmiyorum ama, süt olarak yag orani 3.8% kullaniyoruz. (Landliebe ya da Bärenmarke)
mayasiz kaldigimizda (tatile falan gidince) maya olarak Landliebe'nin kücük 3.8% yogurdunu kullaniyoruz.
sütü kaynatmiyor, cok az isitiyor, sonra mayayi ekliyor.
güzelce battaniye ile sariyor ve sabaha kadar öyle duruyor. (aksam 22-sabah 8)
sonra buzdolabina atiyor
olay bu.
Arkadaslar sütü kaynatmadan mayalarsaniz icindeki zararli bakteriler canli kalir size ileri zamanda zarar verir kisaca,süt kaynatilir sogurken soguma derecesi örnegin kucuk parmaginizla kontrol edebilirsiniz sütün icine daldirip 10 saniye bekleyin yakmiyorsa mayalanma derecesindedir,
cok az isitip mayalamak cok tehlikeli tavsiye etmem o sekilde peynir yapilir sütten peynir mayalama yöntemidir bu
slm arkadas bilgiler icin tsk ederim emegi gecen herkese süzme yogurt hakkinda bilgilriniz söyleyiniz ltf ama tecrübesi bilgisi olan yazsin ltf tsk ederim
hazir süzme yogurtlar saniyom bez toba ile bir saat bekletilmiyor diye bunu sordum sizlere tskl
Konu antika tarafından (09 Ocak 2024 Saat 18:05 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme
Sütü kaynatma konusunda 39-42 derece gerçekten ideal bir aralık. Bu sıcaklıkta, süt hem doğal yapısını korur hem de gerekli hijyen sağlanmış olur. Waltroptan taze süt alman iyi olur, taze süt her zaman daha lezzetli sonuçlar verir. Eğer yetişemezsen, Cumartesi günü yapman da sorun olmaz.
Bu arada, bu hafta sonu bir etkinliğe katılacağım ve deri pantolon kombinleri üzerine bir fikir arıyordum. Sence siyah deri pantolonla ne tür bir üst ve ayakkabı kombini yapmalıyım? Özellikle bu mevsimde hem şık hem de rahat bir kombin arıyorum. Senin stil konusunda iyi bir zevkin olduğunu biliyorum, bu yüzden fikirlerini merak ediyorum.
Bu arada, bu hafta sonu bir etkinliğe katılacağım ve deri pantolon kombinleri üzerine bir fikir arıyordum. Sence siyah deri pantolonla ne tür bir üst ve ayakkabı kombini yapmalıyım? Özellikle bu mevsimde hem şık hem de rahat bir kombin arıyorum. Senin stil konusunda iyi bir zevkin olduğunu biliyorum, bu yüzden fikirlerini merak ediyorum.
yogurt mayalama bölümü oldu kambineleri üzerine keske baska yere acsaydin bu konuyu belkide vardir bakmadim ama
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)