Tatili gectim, artik bilet lüks. Kapıkulede yine rekor kırılır.
Maalesf söz veren siyasetciler sözünü tutmadi. Bizler ucuz beklerken dahada üstüne konuldu.
Mecbura araba ile gidecegimiz. Öncede misal ayda iki üc kere dısardan birsey alip yiyorduk bire düsürdük.
Tatili gectim Krankenkasseler baya zamladi. Seneye yine zam olacak diyor Krankenkasseler.
Evde benim kalorifer var. 4 sene önce tasindigimda 7 ster odun aldiydim. Kalorifer bir tek banyoda 2,5 cikta yanmasina ragmen birdaz 2,5'da cocuk odasinda. Öyleken 100 Euro aylik. Evin komple normale 3e acsak herhalde aylik 250 Euro gelir.
Allah sükür iyi ayliğim var idare ediyoruz, ama misal normal Leihfirmada olan adam ne yapsin.
Sponsor Reklam |
otel fiyatlari ucmus derecede cok yuksek. demek ki giden var ki oteller ucuk fiyat cekebiliyor
valla biktim hersene 4 kisilik 8 günlük tatile hersey dahil 4500 euro vermekten bir care lütfen
yunanistana gidin, orasida bizim sayilir, hem günübirlik türkiye geziside yapabilirsiniz :-)
Karşılaştırma amaçlı Türkiye ve Mısırda tatil fiyatlarına baktım.
Aynı tarihlerde Tatil fiyatları Türkiye’de 3500€ Mısırda 1800€ …
Yunanistan orasıda ucuz ama yeme içme (Helal ) sıkıntı bence, bide haşemalı bayanlara tutumları nasıl olur hotelde veya denizde düşündürücü …
Airbnbye bakın. Biz geçen yaz KKTC'ye gitdik.
Yaz tatili uçuş, Hannover Larnaca 4 Kişi 1200€ (THY Ercan IST aktarmalı üç katıydı).
Konaklama 950€ iki hafta
Araba iki hafta 500€ (Ercandan 1000€)
KKTC araba sigortası 50€ civarı
Yeme içme cebden. Adanın her yerini gezdik ve baya hoşumuza girdi.
Bu yıl arabaylan Makedonya Ohrid gölüne gitmeye düşünüyoruz. Ama daha araştırmadım.
Eğer 3,5- 4 hafta izin alabilirsem belki arabaylan Türkiye'ye gideriz.
Gesendet von meinem SM-S928B mit Tapatalk
Helalden ziyade ben domuz Eti konusundan sıkıntılı diye yazmıştım.
Yoksa bizim Memleketin insanlarının dürüstlüğünü iyi bilirim …
Kim sildi yine yazdigimi? Silen adam gibi sildiğini bari haber etsin!
@Birbey 3.1 ;
Ben sildim mesajını, özelden nedeninin yazarım birazdan.
@batum ;
tabiiki ironi yapıyorum usta.
Ben Coronodan önce 95% asagi hotellere bakmazdım,ama bu sene fiyatlar o kadar yükselmiski ilk defa Direkt Strandlage degilde arkasından hotel ve 5gece aldım!Adalya artside 2büyük 2cocuk 13-9yaslarinda familenzimmer check24 1550€
Asil gitmek istediğim hotellerin günlüğü 400€ dan başlıyor nerden geliyor bu fiyat anlamış degilim,Coktail yapmasını bilmiyorlar yemeklerin lezzetine hic değinmiyorum dahi...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)