Acil Tr 30 bin Euro göndercem hangi firma üzerinden göndereyim Revolut 300 Euro kesiyor
Almanyada KT Bank ile ---- TR Kuveyttürke
Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş.’ye transfer. Müşteri olmadan gişe hizmeti Müşteri olarak gişe hizmeti Online / mobil bankacılık yoluyla
1.000,00’e kadar 15,00 10,00 4,00
1.000,01 – 5.000,00 25,00 20,00 6,00
5.000,01 – 10.000,00 30,00 25,00 8,00
10.000,01’den itibaren – 0,35% 0,15%
Tüm bilgiler EUR cinsindendir.
https://www.kt-bank.de/tr/bireysel/d...kiye-havalesi/
Sponsor Reklam |
Acil Tr 30 bin Euro göndercem hangi firma üzerinden göndereyim Revolut 300 Euro kesiyor
kendi bankandan direk gönder. Bir sor.
Iki sene önce Kreissparkassesen 20.000 € gönderdim. 40 € tutmustu.
Konu murat39 tarafından (27 Aralık 2023 Saat 11:03 ) değiştirilmiştir.
Kendi bankam 5 günde gider diyor 250 Euro ücret şuan Tr deyim zamanım kalmadı bizim işler hep sondakikaya kalıyor Almanya’ya gidip parayı alıp gelsem daha iyi değil mi
Aynen sordum Sparkasse ye 250 dedi birde 5 gün
Konu keno tarafından (27 Aralık 2023 Saat 11:13 ) değiştirilmiştir.
Gidip alman?? Elinde Hazir ise.? Gümrük bildik üzeri 10.000 € üzeri beyan ister.Paranin geldigi kaynak sorar..Kontoauszug gibi...Finanzamt arastirabilir.
10.000 € üzeri bankaya önceden haber edip hazirlamalari gerekir.O da 3 gün ne zaman istiyorlar.
Tekrardan bilet parasi.Ucuza gelmez.
Gönderecegin Bankalar da saglam olsun.Gönderirsin.diyelim herhangi bir dandik sirketle Türkiye de ödeme yampamazlar.Kasada bu kadar para yok git gel.
En iyisi saglam bir yerden parayi cekebilecegin bir Banka. Ziraat bankasi gibi oralarda para oluyor.
Kendi Bankan üzeri göndermen esasinda mantikli olabilir.Karsi taraftan kapora ne vererek müsade alsan.5 Gün kadar zaman ister.Yilbasi araligi.
Cogu gördügüm saglam dövüz bürolari artik Western union la calismayi birakmis.Önceden her kösede vardi.
Simdi ise cogu yerlerde Western union tabelesi var.Bu sene izinde basima geldi.Gidiyorsunuz.Ufak bir masa ara yerler. € vermiyorlar..Altincilarla beraber calisiyorlar.
Western union sistemi aciyor, ve ödemeyi TL olarak asagidan altincidan al diyorlar, ucuza da bozuyorlar...
Kimlik kopyasini aliyorlar.. Siz siz olun kimlik kopyasini verdiginiz yere kopyanin altina bu kimlik kopyasi sadece su islem icin gecerlidir diye yazin.
Bir arkadas Türkiyede kimlik kopyasi vermis, o bilgilerle dolandiricilar üzerlerine motorsiklet actirmislar. 4 senedir cözemiyor.
Emniyet..suc duyurusu..daha üzerinde sildiremiyor.
Konu murat39 tarafından (27 Aralık 2023 Saat 13:08 ) değiştirilmiştir.
Araştırsınlar kendi birikimim sorun değil paraların nerden geldiği belli alın teri Tr de kendi hesabım var kuveyttürk oraya göndereceğim onlarda 100 dolar kesiyor 250 de benim banka kesse toplam 350 Euro Uçak parası gidiş geliş 200 Euro
Hic ugrasmadan bu sekil daha iyi.
Merhaba ben her ay türkiyede herhangi bankaya 1200 €kira gönderecegim Sparkasse üzeri türkiyede hangi bankaya tavsiye edersin. türkiyede bankaya gönderilecek. komisyon aliyorlarmis .aliyorlarsa 1200 eueroya nekadar aliyorlar görüşmek üzere
Gesendet von meinem SM-N986B mit Tapatalk
Ustam bu mesajin aynisi bana özel Mesaj olarak geldi.Yanlisliklami? Yoksa sistemde bir sorun mu var?
Neyse Özelden cevap verdim burdanda yazayiim.
Ben Isbankasinin RUUT by IsBank Uygulamasini kullaniyorum Türkiyedeki Isbankasi döviz hesabima € olarak gönderiyorum. 1.000 € - 2.500 € arasi 12,90 € gebühr aliyor. Ama ben tabiki her ay göndermiyorum.Sen her ay gönderecekmissin bu biraz degisik.
Ben birde Kuveyt Türkü duydum online göndermede cok az gebühr aliyormus.Bu Kuveyt Türkü arastir derim.
Selam;almandaki herhangi bir Türk bankasına hesap açtırırsan ,o bankanı Türkiye’deki hesabına havale gönderirsek yine komisyon ücreti kesilir mi?
maalesev evet
Almanyadan Türkiye para gönderdinmiydi 12500 euro üstü banka Finazamta bildiriyormus yani anmelden yapman gerekiyormus Bundesbanka , dün bizim banka söyledi.
Benim anlamadim zaten kendi hesabindan überweisen yapacaksin yani schwarzgeld degil, neyin pesindeler.
Überweisen yaparsin dert , bar einzahlen yaparsin dert.
Hesabında kara para olmuyormu. Kara para sadece uyuşturucu, silah satınca olmuyor
Kaçak yaptığın işler, vergisini ödemedğin bütün paralar kara para oluyor.
Birisi senin hesabına kara para gönderir sende bunu yurtdışına göndermeni isteyebilir ..
Bu yüzden Amerikalılar uluslararası para trafiğini kontrol etmek için IBAN sistemini kurdular
yoksa Almanların BLZ sistemi gayet iyi çalışıyordu.
Paypal bile küçük meblağların bildirilmesi yönünde uyarı veriyor
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)