Adanasporlu Nickli Üyeden Alıntı
verdiginiz bilgiler icin COOOOK tesekkür ederim..daha detayli yazayim..
olay gece olmustu saat 01 civari..adam bn vurdu kacti..
polis cagirdim..ama sikayetci olmadim..
(ama adamin cok sucu varmis daha sonra beni mahkemeye cagirdilar oradada kulagimda dayanilmaz ses oldugunu belirttim)
olay sabahi herkes gelince durumu ilgili kisiye ilettim o da is kazasi deferine yazdi ve beni is kazasi doktoruna yolladi..
doktora olöayi anlattim..beni kulak doktoruna yolladi..
cok kötü bir doktordu test yapti zaten sinyal olan sesi yine sesime verdi duymadim tabiki..sonra yolladi..
ses fazlalasinca tekrar ilk gittigim is kazasi doktoruna gittim yine überweisung aldim ayni doktor ileride kulaklik takabilirsin ben birsey yapamam deyip yine yolladi..
aradan zaman gecti internette bir kac care oldugunu gördüm yine ilk gittigim is kazasi doktoruna gittim cok ilgilendi hemen yeni bir überweisung verdi istedigin doktora git dedi..ben aachende kaliyorum Kölnde bir kulak doktoru vardi Türktü ona derdimi anlatirim diye sevindim aradim ama sekreter doktor Türkcebilmiyor dedi..
bende bulundugum sehirde bir doktora gittim o bana müzik tedavisi önerdi..
gecen hafta gittim bir uzman geldi sesleri dinletip sinyal derecesini ölctü ama sekreter BK yani arbeit unfal kazsi sigortasi yerine benim TK sigortasina evrak düzenlemis..yeniden islem yapilacak dedi..
dedigim gibi ses gercekten cok fazlalasti ve 1 di 4-5 oldu..
21 yildir ayni is yerinde calisiyorum..
1 defa badecik amliyati olmustum hastanede yattim 1 hafta krank aldim onun disinda hic krankim yok..
Avukat sigortam yok..
dediginiz yere gidip bas vurayim haklisiniz suan belki ses olarak rahatsiz edici ama ileride sagir olabilirim..
tekrar tesekkür ederim alakaniz ve verdiginiz bilgiler icin..