@varto usta dogru anlatmisin..
Ben belki 1996 dan butarafadir dauerauftrag verdim ve tv ya göre degil eve göre hesaplandigini bilmiyordum..
Sponsor Reklam |
Iyi asksamlar Arkadaslar ,
Bugün GEZ aradim ve yeni oturdugum adresi ummelden yapacaktim ve bana dedilerki saten otomatikmen Einwohnermeldeamt bildirdigini ve hic birsey yapmama gerekmiyormus , yeni adresim saten ellerindeydi . Oktober 2022 den irtibaren de babami anmelden yapmak zorunda kaldim . Hauptsitz türkiye dedim ama nafile senede birgün de olsa mecbur ödiyecek yada oradan Abmelden yapmasi gerek.
Yani..
Senin konton onlarin ellerindeyse bisey yapmana gerek yok..
Babaninkide oturmassa abmelden olacak.
96 dan butarafadir 3 ev degistirdim hicbirsey yapmadim yazdim zaten..
Yagmurdan kacinca doluya yakalanma sansi var Öyle abbmelden yaptinmi krankenkassen falan kapaniyor burada. Kas yaparken gözü cikarmamak lazim.
En güzeli ödemek ve konuyu kapatmak.
Abmelden eder birde Türkiye'de uzun kalabilir diye Bescheinigungu yoksa birde yabancilar polisi babasinin tepesine binelebilir, oturmayi öldürmeyi deneyebilir.
Herzaman derim forumda. Dagin önündekini degil, arkasindakini görmek önemli.
Ha babasi yanbacilar polisindan Bescheinigungu alirsa, yabancilar polisi aradan cikar. Ama Türkiye'dende emekliyse babasi, ozaman burdaki Krankenkassesi kapanir. Tüm yil sadece Türkiye'deki Krankenkasseyi kullanabilir
Kendi evine veya baska yere anmelden yapmasi suc. Anmeldung demek, yilin cogunu orada geciriyorum demek. Aksi takdirde yalanci Anmeldung oluyor ve suca giriyor. Zaten ozaman hükümsüz sayiliyor.
Maalesef su yalanci Anmeldung hep yapa yapa camiilerimiz bile ceza yedi.
Konu Birbey 3.0 tarafından (21 Şubat 2023 Saat 14:15 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar benimde zoruma gidiyor geze para yatirmam ne yapsak da ödemesek
Ölürsen ödemessin![]()
Şu anda 10 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 10 misafir)