Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
DMCA.com Protection Status

Sifre Güvenliginiz

NOTICE Notice: This is an old thread. It was started 402 days ago, there may be recent replies. Consider making a new thread before posting.
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 30 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Emeklilik ve Depresyon Belirtileri word docx

Yeni Üye
    Ettiği Teşekkür
    3
    1 mesaja 1 teşekkür aldı
    yalan da kar var diyen yanılır, seytanin duzagna düser, seytan da insanin em büyük düsmani.
    seytana da güvenirsek vay halimize

2. Sponsor Reklam
    Moderator mxm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ettiği Teşekkür
    1,746
    2,407 mesaja 6,455 teşekkür aldı
    Rammstein, devlet eger haksiz kurallar koymussa halk da ona göre davranabilir bence. Beamter olanlar Rentenkasseye tek kurus ödemeden normal emekliye oranla dünya kadar emekli maasi aliyor.
    Bu bence en büyük haksizliklardan biri. Durum gayet acik ve secikken Beamter olanlardan emekli kasasina kesinti yapilmamasini hic bir sekilde savunmak mümkün degil.
    Bu aynen Türkiye´de merkez bankasinin zarar etmesine ragmen Bankanin yöneticisine iyi bir ödül verilmesine benziyor. Yani kanunlar halk icin yapilmamislarsa bu tür hukuk disiliklar daima olacaktir.
    Sen düsüncende haklisin temelinde ama sistem senin düsündügün kadar düzgün degil.

Tecrübeli Üye
    Ettiği Teşekkür
    67
    346 mesaja 626 teşekkür aldı
    Alıntı Rammstein Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar oncelikle soyleyeyim, cok dindar falan sayilmam. Cuma dan cumaya hesabi.
    Soylemek istedigim seyin din ile bir alakasi yok.

Ne desem de ne anlatsamda herkez kendi isine geldigi gibi anladaigi belli. Bir Allahin kulu da cikip soylediklerimin dogru oldugunu dile getirmemis. Demek ki ben yanlis dusunuyorum
    .
    Neyse, uzatmanin bir anlami yok. Iptv dediginiz sey (6 euroya) forumda yoneticiler, canak takamayan, Turk tv lerine bakamayan insanlar icin yapmisti. Sadece sifresiz trt, atv, show vs.. gibi kanallardi.

Uyelik tarihime bakip sen daha dun uye olmussun diyen, kendi uyelik tarihine baksin. 2016 te board yeniden basladigindan eski uyeliklerin silindigini bilmesi lazim. Cehaletine veriyorum.

Emeklilik sistemi tum ulkelerde kotu ve haksizliklar olabilir. Ama bu degildir ki; "doktor nasil kandirilir, insan nasil aldatilir" ustelik birde gelip burada ovunerek anlatmak iyi birsey degil. (BENCE). Ama siz bunu normal gorup, aldiginiz parayi cocuk colugunuzla yiyebiliyorsaniz problem yok.
    Bu konuyu uzatmak istemiyorum, isteyen istedigini yapsin.

1-Ben cumayada gitmiyorum,icin rahat olsun

2-Benim söylediklerimin dogru oldugunu belgelemek icin her belgeyi burda acikca sunupda ,Bazi fesat insanlarin beni sikayet etmelerini bekleyim ?
    (Ama merak etme bir iki güvendigim kisiye özelden gönderdim)

3-iptv olayi Bakdigin kannallar ulusal kanallar bile olsa,6 euroyada olsa sonucda kacak illegal yollardan izliyorsun(kimden ve nerden aldigin önemli degil)

4-üyelik Tarihime gelince
    Ben kapidan atilip Bacadan Girenlerdenim,Benim bu ilk Foruma üye oldugumda 90 li seneler Adminin Niki Akinci idi.Akinci birakdikdan sonra GSWORLD vardi,baskalarinin yüzünden 5-6 kere kiklendim
    ama her zaman yedek üyeligim vardi yine girdim )Cahilim ya böyle seleri nasil akil etmisim hayret)

5-Emeklilik Konusu
    konuyu oku sorun yok,Ama niye öyle yaziyorsun
    1 inci 2 inci Nesil Türkleri is yerlerinden ezdiler,Zorla her isi yapdirdilar,bizim 1 ve 3 inci nesil cok cekdi

1 inci Nesil den fazla insan kalmadi buralarda hatta cogu vefat etti

2 inci nesil ise cok zor sartlarda 50-60 yasina kadar yapilan haksizliklara boyun egdi belirttigim yaslara kadar ezildiler
    pisikojik ve bazi Hastaliklarla ragmen calisidiriliyorlar,Ayni durumda olan Almanlar ise Emekli

Bizler simdi Bu Arkadaslara tecrübe edindigimiz konularda yardim etmeye calisiyoruz

Seninle Aramizda bir sey yokken sen bana Karektersiz yazdin .Ben sana yine kötü bir sey yazmadim,ne burdan nede Özelden

Neyse fazla yazmaya ve kizmaya gerek yok.Bazen forumlarda böyle seyler oluyor

Önemli olan insan gibi yazisip anlasa bilmek

5. batum üyemize teşekkür edenler:

Tecrübeli Üye
    Ettiği Teşekkür
    236
    275 mesaja 548 teşekkür aldı
    @Rammstein,
    dostum yukarda yazdiklarinla simdi yazdiklarin arasinda celiski var.
    Yukarda
    Hic utanmiyorsunuz galiba ? Ahlak, insan hakki, Yukarida bir ALLAH in oldugu ve bizi her daim gordugu gercegi vsss..
    simdi ise
    Soylemek istedigim seyin din ile bir alakasi yok.
    diyorsun.

Sen böyle yazarsan tabiki baskalarida sana , bu kadar hassas isen burda ne isin var der.

Herkes senin istedigin sekilde yazi yazmak zorunda degil hakaret ve küfür yazmadigi sürece, sen bakarsin hosuna gitmez ise baska bir konuya gecersin, okumazsin.
    Sana bir atif varsa, hakeret varsa, küfür varsa o zaman Moderatöre sikayet edersin ve terbiyen ölcüsünde cevap veririsin.
    Alıntı Rammstein Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buradan mod'lara sesleniyorum: Eskiden biz boyle degildik.

Konuyu acan kisi ile ayni formu paylasmak istemiyorum. (forumda fazdigi yazilara bakin).
    bu sekilde yazarsan tabiki tepki alirsin.

Ikincisi keske burda Almanyada yasayan özellikle Türklerin karsilastigi haksizliklari giderebilsekde bizlerde böyle yollara basvurmasak.
    Ve bu yollara Almanlarda basvuruyor , oysa onlar zorlanmadan bircokseyi aldiklari halde.
    Facebook 'da Reha'ya nasil gidilir, orda neler yapilmali, nasil davranilmali diye almanca sayfalar var.Bu bilgi paylasimi sadece biz Türklere has degil.
    Konu Haziran tarafından (30 Mayıs 2024 Saat 20:31 ) değiştirilmiştir.

7. 3 kişi Haziran üyemize teşekkür etti:

Tecrübeli Üye
    Ettiği Teşekkür
    67
    Alıntı Haziran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Facebook 'da Reha'ya nasil gidilir, orda neler yapilmali, nasil davranilmali diye almanca sayfalar var.Bu bilgi paylasimi sadece biz Türklere has degil. .
    Almanca sadece Nasil EM rente olursunuz diye FORUM bile VAR
    Hatta youtube bakin Avukatlar Bile Akil veriyor

Biz Amele ve cahil halimizle bildigimiz ve ogrendigimiz Bilgileri paylasiyoruz diye elestiri aliyoruz
    Haram maram diye

Haram filan degil,Herkes kendi ödedigi parayi geri aliyor baskalarinin 1 cent,i bile kimseye gecmiyor
    Da Passt schon Rentenkasse auf

9. batum üyemize teşekkür edenler:

Tecrübeli Üye iskete - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ettiği Teşekkür
    36
    18 mesaja 22 teşekkür aldı
    burada herkes hakli arkadaslar
    eskiden malulen emeklilik daha kolaydi 80,90,2000 e kadar sonradan baktilar emekli olan cok calisan az isileri daha siki tutuyorlar kolay kolay emeklilik yok gercekten hasta degilsen
    biri birine yok sen insanlari yanlis yönlendiriyorsun yok sen iptv bakiyorsun yok su bu bosverin bu tür kavgalari degmez
    her türlü dalavere yada hak yemek baskasinin riskini almak mani olmak yani saymakla bitmez dinen ahlaken iyi degil birisi diyor numara yapacaksin emekli olmak icin birisi ip tv yada beles program indirmis ikiside farkli konular ama iki konuda hakmi degil
    emekli olmak icin numara yapacaksin diyen arkadas pisikolojik sorunlardan dolayi daha kolay emekli olabilirsin demesi daha mantikli olurdu zaten gercekten pisikolojik sorunu olan emekli olabiliyor numara yapmak bu pisikolojik sorunu olmayanlar icin gecerli ve bunu emekli olmak icin yapan binlerce insan var sorun yok bence 40 sene calismis hakkini erken almak istiyor olabilir bunun inceliklerini özelden anlat mesela (soran olursa)
    beles iptv bakan ve beles program indirmis arkadas icin bunu herkes yapiyor yapmayan cok azdir burada hic kimse sütten cikmis ak kasik degil
    müslümanlar domuz eti yemez neden haram ama icki icen bile domuz eti yemez cünki haram zina yapanda domuz eti yemez neden haram bu konu böyle uzayip gider
    yaptiklarimizin cok sey bence dört dörtlükte degil kimse diyemez burada ben dört dörtlük insanim herkes öyle yada böyle birseyler yapmistir
    sonuc herkes iyilik yapmaya calisiyor bu önerileri alan alir almayan almaz kimse kimseye karismasin bence
    ileride belkide bu öneriler bu iptv izleyen arkadasa lazim olacak lan biri böyle yazmisti diyecek
    Konu iskete tarafından (06 Haziran 2024 Saat 06:48 ) değiştirilmiştir.

11. iskete üyemize teşekkür edenler:

Tecrübeli Üye
    Ettiği Teşekkür
    770
    176 mesaja 309 teşekkür aldı
    Arkadaslar konusunu actim kalp kirizi gecirdim psikolojim bozuk ilac kullaniyorum REHA gittim sanki 4..4 lük saglammisim gibi rapor yaziyorlar kranken kasa son 2 hafta krank parami ödemiyor prozent müracat yaptik 20 prozent veriyorlar Arkadaslar adamlar sana kendi keyiflerine göre davraniyor yaniii sen istedigin kadar dürüst ol hakkin olani bile vermemeye calisiyorlar...o yüzden nabza göre serbet en iyisi bunu ögrendim ama gec oldu psikolog doktoruma gittim gösterdim 20 prozent kagidini adam gülüyor dalgami geciyorlar diyor sana rapor yazicam diyor tabiki ekstra para istiyor. vssvsvsvsvs

Tecrübeli Üye
    Ettiği Teşekkür
    1,975
    1,911 mesaja 3,794 teşekkür aldı
    Iki yere ayni konu acmisin..

14. webci üyemize teşekkür edenler:

Tecrübeli Üye
    Ettiği Teşekkür
    67
    Alıntı SesSizliK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar konusunu actim kalp kirizi gecirdim psikolojim bozuk ilac kullaniyorum REHA gittim sanki 4..4 lük saglammisim gibi rapor yaziyorlar kranken kasa son 2 hafta krank parami ödemiyor prozent müracat yaptik 20 prozent veriyorlar Arkadaslar adamlar sana kendi keyiflerine göre davraniyor yaniii sen istedigin kadar dürüst ol hakkin olani bile vermemeye calisiyorlar...o yüzden nabza göre serbet en iyisi bunu ögrendim ama gec oldu psikolog doktoruma gittim gösterdim 20 prozent kagidini adam gülüyor dalgami geciyorlar diyor sana rapor yazicam diyor tabiki ekstra para istiyor. vssvsvsvsvs

Bir Dahaki Pisikolog Termininde konusurken dayanamiyorum edemiyorum
    Kendimi öldürcem diye söyle

Bak yamuk nasil Telefona sariliyor

-----------------------------------------------------------------------

Ben aynen yazdigim gibi yapdim
    Her termine gittigimde adam pismis kelle gibi siritiyordu,yani benim kendimi nasil hisstetigim filan umurunda degildi
    Krankdaydim Termine gittim 4 Hafta krank yazacam diyip 2 hafta yazdi
    sonra tekrar gittigimde zorla krank yazdirdim

iki hafta sonra yine gittim konusuyoz ,Adam ben konusdukca cosuyordu ( Siritma olayi)
    Sonra ona kendimi öldürcem böyle yasayamayacagim dedim

Sonra Hemen Telefona sairilip Timarhaneyi aradi

O olaydan bir kac ay sonra depresyondan Emekli oldum

16. batum üyemize teşekkür edenler:

Tecrübeli Üye
    Ettiği Teşekkür
    770
    176 mesaja 309 teşekkür aldı
    Alıntı webci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Iki yere ayni konu acmisin..
    konu acmadim farkli sekillerde yorum yaptim burada dürüstlük algisi tartisilmis bende durumumu anlattim yani cok durust olmakta senin hakkini vermiyorlar aglamayan bebege meme yok yerler yaaa aynen öyle aglamak gerekiyormus ögrendik bunun dürüstlükle hic bi alakasi yok..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 691 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 691 misafir)