Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
DMCA.com Protection Status

Sifre Güvenliginiz

Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: XENTRY Diagnosis

Tecrübeli Üye sswiss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ettiği Teşekkür
    309
    108 mesaja 151 teşekkür aldı

XENTRY Diagnosis

selam arkadaslar
    XENTRY Diagnosis yeni programini full indirebilecem yardimci olabilecek bir arkadas varmi?
    bu konuda yardimci olacak arkadaslardan ricam lütfen bu programi paylasabilir veya nereden full indirebilecegimi yazabilirlerse sevinirim

selamlar

2. Sponsor Reklam
    Tecrübeli Üye
    Ettiği Teşekkür
    80
    231 mesaja 691 teşekkür aldı
    usta aradigin program full olarak sunulmuyor,önce programi indireceksin sonra da FullFix isimli programi bulup full yapacaksin.
    Hangi diagnose gerät ile calisacaksin?
    Xentry Passthru version i tavsiye ederim 12.2024 openport aleti ile caisan version

Üye
    Ettiği Teşekkür
    1
    4 mesaja 5 teşekkür aldı
    Selam
    Benim laptop da kuruluydu, maalesef ne olduysa, bir anda çalışmaz hala geldi.
    Bende Xentry Passthru kablosu var.
    Bundan 3 ay önce, bir yerde birini buldum (İngilizce yazistik), adam benim laptopa bağlandı ve nekadar Mercedes için program varsa yükledi.

Yaklaşık 3 saat sürdü, ve bende ona paypal üzerinden 80 Dollar gönderdim.
    Bu xentry kurmak gerçekten çok zor. Ben zamaninda başarmıştım. Yaşlandım galiba

Adamın numarası bende daha kayıtlı, isteyen olursa veririm. Ama mesuliyet kabul etmem. Ben adamı tesadüf eseri buldum internette.

Tecrübeli Üye
    Ettiği Teşekkür
    80
    231 mesaja 691 teşekkür aldı
    Evet programi kurup calistirmak oldukca zor,indirilen dosya 16 gb civarin da,sonra FullFix programini bulup yükleyeceksin.
    En önemlisi de Program kurulu Laptop asla internet e baglanmayacak,Imac ile programi indirdim,stick üzeri kopyalayip laptop a yükledim,bir hafta önce Telekom dan pc niz de virus var diye mail geldi
    Yani öyle kolay is degil maalesef,Xentry Patcher diye bir crack program i indirmistim Imac ile onu entpacken yapinca ortaya cikmis.
    Herseyi Internet e baglanma dan yapmaniz gerekli.
    Bir cok araba programin da cok özel mesaj aldigim icin mesaj kutusunu maalesef kapattim,yani bana konu ile ilgili yazacak arkadaslar a bildirmek istedim.Konu ya yazan olursa yardimci olmaya calisirim bura dan.
    Konu satturko tarafından (Dün Saat 20:36 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)