en kolayi https://www.deutsche-rentenversicher...hen-und-buchen bu sayfaya girip yakin cevrendeki ücretsiz bu islemleri yapan yerleri bulup sectikten sonra telefon acip randevu talebinde bulunup hangi evraklari beraberinde getirmen gerektigini sor.
Selam ,
Sorum hanima Rentenantrag yapmam gerek acaba rathausdanmi yapiliyor
yoksa onlinemi
Bugün konuşma vardi eingliederung da bayan bize rente antragi yapin dedi
Başından gecenler bir zahmet yardim etsinler
Şimdiden teşekkürler
| Sponsor Reklam |
en kolayi https://www.deutsche-rentenversicher...hen-und-buchen bu sayfaya girip yakin cevrendeki ücretsiz bu islemleri yapan yerleri bulup sectikten sonra telefon acip randevu talebinde bulunup hangi evraklari beraberinde getirmen gerektigini sor.
bence Rentenberatungla termin ayarla, once versicherungsverlauf vs.. vs.. herseyi kontoll ettirin sonra veya hemen Antragla bilgileride o kisi verir
ben bizim ordaki rathaustan yaptim formlari doldurup doktor raporlari ile varsa engellik kimligin fotokopisini verin ve cevabi bekleyin rathausta formlari isteyin veriyorlar yoksa bile adresine gönderiyorlar daha hizli sonuc alirsin ben böyle yappmistim
oda bir alternatif olarak degerlendirilebilir ancak, rathauslardaki rentenstelle calisanlari kimi zaman yeterli donanima sahip olmadiklarindan yanlis yönlendirme söz konusuda olabiliyor, rathausdaki calisan hakkinda olumlu degerlendirmeler varsa elbette gidilir onun disinda rentenkasse web sitesinde bulunan beratungsstellelerdekiler genelde isinin ehli uzmanlar.
Ben 2009 Yılında Emeklilik kasasından doğrudan başvurda bulunmuştum.
İkl önce bir radevu aldım . Bana gerekli evrakları verdiler doldurduktan sonrası ikinci bir randevu aldım.
Elimde Okuldan tutda calışma ve meslek eğitimi . İşsiylik belgelerinide yanıma alarak gittim. Ozaman emeklilik başvusunu bir bayan işleme alıvermişti.
Ne istediyse dosyadan kendisine verdim. Oda gerekli kopyalarını alarak geri vermişti.
Cocuk yetistirme her iki ebeveyene taksim edilmekte. Ben hanım fazla emeklilik alsın diye bu hakkımı hanıma devir ettim.
Buna benzer sorular vs.
Sayğılarımla.
iyi aksamlar arkadaslar
vdk`da doldortsak antragi iyi olur mu?
VDK'da derlebe toplama bir hayır kurumu. İçinde işten anlayanlar da var, amatörce olanlarda var.
Antragın kim doldurduğun hiç bir önemi yok. Ancak sonra itirazda önemli olan anlayan birisine dek gelmeniz. Ayrıca o kişiler avukat değil. Bunu nerden uydurdnuz? Avukat olsalar yıllıl 50 Euroya sınırsız hizmet veremez VDK, çünkü avukatın masrafını karşılayamaz. Malüliyetlikden dolayı emekli itirazında zaten avukatda olsa VDK bir mucize yapamaz çünkü onlarda hekim değil. Çoğu malüliyetden dolayı emeklide itirazdaki gelen başarı çoğz zaman mahkemedeki hakimin başarısı.
konu yaslilik emekliligi degilde, herhangi bir maluliyetten dolayi emeklilige basvurmaksa eger rechtsschutzversicherung varsa vdk ile felan ugrasmayin sozialrecht ten anlayan iyi bir avukat bulmak daha mantikli, yoksa vdk denenebilir. maluliyetten basvuruyu ister vdk ister rentenberatungsstelle de yaptirin karar verecek merci zaten tüm doktorlardan rapor isteyip ayrica gutachten a gönderip ordan cikan raporlar dogrultusunda kararini verecektir, kararin begenilmemesi durumunda itiraz/mahkeme süreclerinde vdk veya avukat gerekli olacaktir.
Avukat bile cogu zaman birsey yapamiyor malüliyetden dolayi emeklilikde red gelirse. Tek tük arkadaslar diyecek bana simdi avukat halletdi bende diye. Inaninki avukat sadece yazip ciziyor. Karari zaten yine kurum ve mahkeme veriyor. Ismi üstünde avukat bir hukukcu. Burada hukuki bir neden yok. Tibbi bir neden var.
Şu anda 16 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (1 kayıtlı ve 15 misafir)