Ben hiç kullanmadım doktor demediği süreçte, senin sorduğun ilaç burda satılıyor mesela.
https://de.atlanticpetproducts.com/p...for-cats/1215/
Senin kediler ev kedisimi yoksa dışarıda geziyormu?
Notice: This is an old thread. It was started 3976 days ago, there may be recent replies. Consider making a new thread before posting.
Arkadaşlar selam iç parazit için ben Milbemax tablet kullanıyordum online internetten alıyordum ama şimdi satışını göremiyorum satışı yok bulamadım hiçbir yerde ,iç paraziti yapmak için 2 ayda bir bu ilacı kullanıyordum neden olduğunu bilen var mı kedi besleyen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi bilgileri var mı? Veterinere götürmeye gerek kalmıyordu hem vakit kaybı hem de veterinerde daha pahalı oluyordu şimdi hiçbir online internet sitesinde bulamadım bundan bir iki ay evveli satışı vardı
| Sponsor Reklam |
Ben hiç kullanmadım doktor demediği süreçte, senin sorduğun ilaç burda satılıyor mesela.
https://de.atlanticpetproducts.com/p...for-cats/1215/
Senin kediler ev kedisimi yoksa dışarıda geziyormu?
Ya ustalar ne migde var sizde. Sokak kedileri benim bahceye ediyor. Onun bokunu kürek ile alip atmak bile migdemi bulandiriyor. Azarlamak icin sormuyorum. Tiksinme gelmiyormu size?
Dedigim gibi terslemek icin sormadim. Sadece bana tiksinme geliyor yani. Herkes ayni olacak diye birsey yok tabiki.
Ama bana tuhaf geliyor iste. Cocuk ile ayni degil benim icin. Cocugun tuvaleti yapinca alti siliniyor. Kedide bu yokki. Bircok kiside yatagin üstüne falan ziplayip oturuyor.
Sen bir ev kedisi al farkı anlarsın şimdi ne desek hava civa elbette ki temizliğine dikkat ediyoruz cok titiz olmamıza rağmen bu güne kadar hiç sorun yaşamadık
Sağol usta fakat bu site Avustralya yada baska bir ülke kaynaklı bende gördüm fakat emin olamadım bu ilacı her zaman vermiyorum 5 yada 6 ayda bir bizim tierartz da öyle demişti, Almanya'da birkaç ay evveli satılıyordu her yerde simdi yok nedense? olmadı Tierartz a gideceğim parası için değilde bir hap için termin al git vakit uğraşmak gerekiyor biraz
Ev kedisi diyorsunda, kedi yapı olarak özgür olması gerek bir hayvan. Dışarı salıyorsan herşey eve getirebilir. Dışarı salmıyorsan kedi için iyi olduğunu düşünmüyorum.
Şu anda 23 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 23 misafir)