Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
DMCA.com Protection Status

Sifre Güvenliginiz

Toplam 32 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Beifahrer Olarak Beni Sucluyorlar

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Tecrübeli Üye memocum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ettiği Teşekkür
    278
    58 mesaja 124 teşekkür aldı
    Selamlar iskete usta;

Tşk ederim iyi dileklerin için,

1-Kamyonun üzerinde büyükçe (Wigem) İçecek firmasının ismi yazıyor ordan Firmaya ulaşıp ogün oraya içecek getiren kim diye sormuşlar firmadakiler benim ve şöförün ismini vermiş öyle öğrenmişler,

2-İş yeri söylemişti zaten şöföre bende o ara işten ayrılmıştım bana ilk mektup Amstgericht’ten gelince öyle haberdar oldum meseleden,

3- İşyerinin haberi Var usta zaten ilk onlarla sormuşlar, zaten bizede işyeri üzerinden ulaştılar! Bize ve bizim adres bilgilerimize falan!

4- usta bizdede bu durumla ilgili bazı kafa karışıklığı ve şüphe var emin ol, Fakat şunuda söyliyeyim bende senin bildiğinden fazlasını bilmiyorum, banada bu olsyda mektunun içeriği falan bir çok şey çok anlamsız çok saçma ve şüpheli geliyor! Ama işte ne yaparsınki bu işin sonunda sağlam iş yapalım dedik kafamızda soru işareti kalmasın istedik diye rechtsschutz üzerinden tuttuğumuz avukat bunlara bir diş göstersin dedik anlayacağın, bakalım avukatımız bunlarla iletişime geçince bunlar nasıl reaksiyon gösterecekler diye durumu bir anlayalım dedik,

Yok kesinlikle ve 100% biz hiç bir yere vurmadık ama sanırım o gün oraya gelen başka bir lieferant vurdu,kırdı bişeyler oldu falan bunlarda şüphe üstüne bizi gözlerine kestirdiler ve yakamıza yapıştılar o yüzden rahat vermiyorlar bize! doğru üzerinden 1 sene geçmiş olması yüzünden biz hiç bir cevap vermesek veya onlara geri dönüş yapmasak konu kendiliğindende kapanırdı belki işte biraz sağlama gitmek istedim açıkçası, Mektupun içeriği her ne kadar devlet ciddiyetine uymuyor olsa ve şüpheli görünsede üzerinde devletin resmi mührü falan var o yüzden her şey usulünce olsun avukat resmi olarak gereğini yapsınki olay resmi anlamda kapansın ve kafamızda soru işareti kalmasın ilerde başımız ağırmasın istedik, şuan iş avukatta ve daha yeni dahil oldu bu olaya zaten avukat kısa zaman sonra gelişme sağlayınca buradan tekrar paylaşırım durumu, bu anlamda bu konuda bana katkıda bulunan tüm değerl arkadaşlara tekrar teşeklür etmek istiyorum,

Saygılar,

2. memocum üyemize teşekkür edenler:
    mxm

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)

Bu Konu için Etiketler