Haziran arkadasim, sanirim ikimizin derdi ayni.Cevap yazan arkadaslarin kafa karisikligi yasamamasi icin tekrar yaziyorum derdimizi.
Bizim Türkiyede döviz hesabimiz VAR. O hesaba Euro olarak gönderip, hesaba Euro gecip,Euro olarak kalmasini istiyoruz.
Lazim oldugunda TL ye cevirip isimizi görmek istiyoruz.Benim sahsen kendi alman bankamdan hic uygun degil.
Nereden daha kolay ve daha uygun gönderebiliriz ona bakiyoruz.
Western Union da kimlik onaylatma icin Menü ye gir (Yukarda sagda) sonra Profil yazan yere gir "Bestätigungsvorgang jetzt starten "
yazan yere girdikten sonra Video Chat ile yani görüntülü olarak kimliginizi göstererek oluyor. Ben sahsen daha yapmadim.
Ben, @hekimoglu arkadasin tavsiyesi üzerine isbank almanyadan isweb hesabi actim,kimlik onaylattim simdi mektup bekliyorum.Daha mantikli ve kolay geldi.
Mektup gelince deneyecegim, tecrübelerimi paylasirim sonra. https://www.isbank.de/digitale-kanale/isweb-konto
Western Union yedek olarak kullanmak üzere yine bugünlerde kimlik onaylatma yapacagim bende.







Alıntı ile Cevapla